Hoe vind je een dropship leveranciers in Nederland
08/05/2020
Partner Integratie BOL aanpassing
12/05/2020

Laat me je dit vragen …
Wat is doorgaans een van de eerste vragen die je jezelf stelt wanneer je een potentiële zakelijke kans evalueert? Voor de meeste beginnende ondernemers gaat het zoiets als: “Hoeveel geld kan ik hiermee verdienen?”. Logisch toch?
We moeten weten wat de beloning zal zijn voor al het geïnvesteerde geld en hard werken. Niemand wil ontelbare uren en geld uitgeven om er slechter aan toe te zijn dan voorheen. Hoewel er geen garanties zijn voor wat u uiteindelijk gaat maken, kan je een goed idee krijgen van wat mogelijk is. Het is ook goed om ook naar de ‘worstcasescenario’s’ te kijken om te zien wat er gebeurt als niets volgens plan verloopt.

Je zult overal op YouTube, Facebook en Google succesverhalen horen van dropshippers die 6 cijfers, 7 cijfers en zelfs 8 cijfers omzetcijfers hebben gemaakt. Hoewel deze cijfers opwindend klinken en je misschien laten kwijlen over het potentieel, zijn ze echt?