Veelgestelde vragen aan leveranciers

Hoe werkt Munazzo?
Munazzo voor leveranciers is een uniek platform waarmee leveranciers hun productgegevens kunnen verrijken met een geavanceerd prijs- en catalogusbeheersysteem. Door lid te worden van Munazzo, kunt u contact opnemen met een wereldwijd netwerk door alleen uw productfeed te exporteren en onze verkopers in staat te stellen uw producten in hun webshops en markten te laden.

Wat is het verschil met een reguliere marktplaats?
Op een gewone marktplaats moet je veel moeite doen om je aanbiedingen, beoordelingen en verkopen te verkopen. Munazzo zal deze taken overdragen aan duizenden verkopers.

Hoe word ik een leverancier?
Klik op de knop 'inloggen' op onze website. U wordt doorgestuurd naar de site app.munazzo.com. Hier kunt u het tabblad 'leverancier' selecteren en op de knop 'leveranciersaccount maken' klikken. Vul alle gegevens in. Nadat u uw goedkeuring hebt gekregen, kunt u uw inventarisbestand uploaden. U kunt dit ook handmatig doen.

In welke indelingen kan ik mijn voorraadfeed uploaden?
Wij bieden de mogelijkheid om uw inventarisfeed te uploaden in de volgende formaten: CSV, XML, API, FTP of handmatig. Het is belangrijk dat deze bestanden een realtime indruk geven van uw inventaris, prijs en EAN / UPC-barcode van verschillende producten. Als u besluit een feed handmatig te uploaden, moet u uw voorraad in het systeem bijwerken. We moeten vertrouwen op uw voorraadinformatie.

Wat betekent handmatige inventarisupload?
Wij vinden dat iedereen zijn producten eenvoudig moet kunnen uploaden zonder een technisch persoon of externe partij in te huren. Met Munazzo kunt u eenvoudig uw producten toevoegen. Het enige dat u nodig heeft, zijn UPC / EAN-codes. Door UPC / EAN-codes in te voeren, zullen we zoveel mogelijk beschrijvingen matchen als we beschikbaar hebben.

Moet ik een productbeschrijving toevoegen?
Als uw UPC / EAN-code niet overeenkomt met de beschikbare beschrijvingen in Munazzo, moet u uw productbeschrijving zelf definiëren.

Hoe belangrijk zijn productbeschrijvingen?
ERG BELANGRIJK. Hoe meer informatie u verstrekt, hoe meer omzet u zult realiseren. Naast UPC / EAN-codes zijn de volgende attributen verplicht: producttitel, beschrijving, afbeeldingen, beschikbaarheid en voorraad. Al deze informatie is cruciaal voor de verkopers. Op deze manier kunnen ze uw producten gemakkelijk vinden en aan hun webshops / marktplaatsen toevoegen.

Wat gebeurt er nadat ik mijn productfeed heb geëxporteerd?
Verkopers van Munazzo zien de producten en vermelden de items op de marktplaatsen die ze verkopen. Aan het einde van de dag ontvangt u een bestellijst met de producten die op die dag zijn verkocht. U hoeft alleen nog maar de artikelen naar ons magazijn te verzenden. We zullen alles order voor order ophalen, verpakken en verzenden naar de klanten.

Wanneer ontvang ik mijn geld?
U ontvangt uw geld binnen 4 weken.

Wat zijn de kosten om leverancier te worden?
Leveranciers kunnen zich gratis aanmelden.Office Amsterdam

Zuidplein 36
1077 XV
Amsterdam WTC
Netherlands
+31 (0)20 799 76 17
support@munazzo.com

Office Silicon Valley
4701 Patrick Henry Dr
Building 25
Santa Clara
California 95054
United States of America

Fulfilment Center
Rietveldenweg 41A
5222 AP
‘s-HERTOGENBOSCH
Noord-Brabant
Netherlands
+31 (0)73 624 0420